O nama

Ciljevi

Firma Dva brata Gočanin posluje već dugi niz godina. Za sve te godine cilj nam je bio da ponudimo kompletnu uslugu: od projektovanja i izrade stručne dokumentacije, preko izvođenja građevinskih radova pa sve do prodaje stanova i savetovanja prilikom kupoprodaje stanova u Vnjačkoj Banji.

U tome smo uspeli zahvaljujući kvalitetnim, stručnim i odgovornim ljudima koji su više puta dokazali da su itekako sposobni da iznesu kompletan projekat do kraja, i što je najbitnije u dogovorenom roku.

Put do Vašeg poverenja

Svesni smo činjenice da je profesionalno pružanje usluga najbolji put do Vašeg poverenja. Zato svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom, počevši od same ideje i izrade projekata, prikupljanje potrebnih dozvola, pa sve do same primene građevinskih metoda koje prate trenutne svetske trendove u građevinarstvu kao i izboru najboljih i najekonomičnijih materijala kako za grube tako i za fine, završne radove.

Sistem “ključ u ruke”

Težimo da sistem “ključ u ruke” razvijemo do savršenstva. To nije nimalo lako, i zato smo pažljivo izabrali dobavljače i kooperante sa kojima sarađujemo, a svi zajedno se trudimo da radimo u Vašem interesu.

o-nama

Pored atraktivnih lokacija u Vrnjačkoj Banji i izgradnje modernih stanova, veliku pažnju poklanjamo samom procesu kupoprodaje stanova. Zato insistiramo na transparentnosti i odgovornosti svih sektora naše firme, kooperanta kao i administrativnih i pravnih službi nadležnih ustanova.

Jako nam je bitno da pored osnovnih usluga, pružimo i pravno-tehničku pomoć za sve zainteresovane kupce stanova, tako da sve potredne informacije možete da saznate na jednom mestu, kod nas!

Podeli stranu na:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Plus
  • Pinterest
  • Email